Vuokranarikat

”Meiltä löytyy yksi suomen suurimmista vuokranarikka-kalustoista. Vuokraamme kalustoa pieniin ja suuriin tapahtumiin. Tarvittaessa meiltä löytyy yli 6000 koukkua lappuineen sekä myös osaavaa ja ripeä naulakkohenkilökunta. Laita viestiä niin suunnitellaan teille sopiva narikkapaketti!”

Santeri Pohjola
Partner
Tel +358 10 271 3903
santeri.pohjola@totalsec.fi

Vuokrattava Naulakkokalusto

  • Suomen ainoa siirrettävä ja sähköistetty narikkakontti (n.1700 koukkua)
  • Helposti koottavat heilurinarikkamoduulit (432 koukkua/moduuli)
  • Kätevät pyörillä liikkuvat "lepakkonarikat" (144 koukkua/narikka)
  • Nopeasti pystytettävät pop-up teltat
  • Kätevät narikkapöydät
  • Alkusammuttimet

Vuokraa radiopuhelimet

Meiltä saat ammattikäyttöön tarkoitetut radiopuhelimet vuokralle. Radiopuhelimet soveltuvat erinomaisesti esim yleisötapahtumien tai yleisten kokousten järjestäjien käyttöön. Radiopuhelimilla kommunikointi on nopeaa ja varmaa. Suurissa yleisötilaisuuksissa GSM-verkot ovat epäluotettavia sillä tukiasemien kapasiteetti ei riitä. Radioaalloilla puolestaan viestit kulkevat ongelmitta. Lyhytaikainen tai pitkäaikainen vuokraus mahdollista.

Vuokraa kameravalvontajärjetelmä

Joni

Qvintus

Tel +358 10 271 3907

joni.qvintus@totalsec.fi

"Kameravalvonta on nykypäivää! Total turvallisuuspalveluilta saat valvontakamerat myös lyhytaikaiseen tarpeeseen. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistanne. Me etsimme ratkaisun"

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Burger King -logo CMB-logo Hulluporo-logo Lahden Messut -logo Pelicans-logo Restel-logo rmj-logo s-ryhma-logo sibeliustalo-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Weekend-logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy toteutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Kauppalehti Menestyjät 2020 Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo