Total Sec Tuotemyynti

Total Sec Oy on merkittävä turvallisuusalan varusteiden ja kamppailu-urheiluvarusteiden myyjä, valmistuttaja ja maahantuoja. Suomessa tuotemyynnissä käytämme aputoiminimiä Total Shop ja Twins Finland. Kansainvälisesti toimimme lisäksi aputoiminimellä Authorities Gear.

Yritys- ja viranomaismyynti

”Henkilökohtaista palvelua yritys- ja viranomaisasiakkaille. Me kuuntelemme tarpeitanne tarkalla korvalla, ja etsimme juuri teille oikeat tuotteet. Edustamme tunnettuja valmistajia ja kansainvälisiä brändejä. Oman tuotantovalmiutemme ansiosta myös kustomointi on mahdollista. Jos oikeaa tuotetta ei löydy maailmasta niin me teemme sellaisen.

Ota yhteyttä niin kartoitetaan teidän varustetarpeenne!”

Henri Sievänen, Myyntipäällikkö
Tel +358 10 271 3905
Yritysasiakkaat: yritysmyynti@totalsec.fi Viranomaisasiakkaat: viranomaiskauppa@totalsec.fiMaahantuonti ja edustus

"Total Sec Oy edustaa Suomessa arvostettuja ulkomaisia tuotemerkkejä. Valtaosa edustamistamme tuotemerkeistä on yrityksille ja viranomaisille suunniteltuja tuotteita. Kaikkia edustamiamme tuotemerkkejä emme julkaise sillä osa on yksinomaan viranomaisille suunnattuja. Kuluttajille suunnatut tuotemerkit joita edustamme, esittelemme verkkokaupoissamme. Jos teillä on kysyttävää edustamistamme tuotteista tai tuotemerkeistä, niin voitte olla yhteydessä suoraan minuun."

Miko Linnavirta, CMO
Tel +358 10 271 3902
miko.linnavirta@totalsec.fi

Edustamamme tuotemerkit ja valmistajat

Andres Industries AG- Saksa

BEWEIS- Ranska

LEMAX s.r.o.-Tšekki

Extreme Cases Ltd.-Yhdistynyt kuningaskunta

Mactronic Spółka z o.o.- Puola

OPSWAT- USA

PCO S.A.- Puola

Scanna MSC- Yhdistynyt kuningaskunta

Sioen Ballistics- Belgia, Suomi

Tuotekehitys

"Total Turvallisuuspalveluiden kotimainen tuotemyynti ja maahantuonti toimii Total Shop aputoiminimen alla. Yksitysasiakkaita palvelee täyden palvelun verkkokauppamme ja myymälämme Lahdessa. Olemme kasvaneet Suomessa merkittäväksi tavarantoimittajaksi viranomais- ja yritysasiakkaille. Laajenevan, vaativan asiakaskunnan tarpeet velvoittivat meidät laajentamaan toimintaa tuotekehitykseen ja -valmistukseen. Näin syntyi oma Authorities Gear- brändimme, joka on täysin omaa, Lahdessa toteuttamaamme tuotekehitystä. Pystymme suunnittelemaan ja valmistamaan uusia innovatiivisia tuotteita tai kustomoituja varusteita myös pienerissä. Tuotteemme valmistetaan omissa tuotantotiloissa Puolassa. Authorities Gear tuotteeet ovat herättäneet myös runsaasti kansainvälistä mielenkiintoa ja meillä on edustajia jo useassa maassa. Authorities Gear tuotemerkin virallinen sivusto on AuthoritiesGear.eu

Miko Linnavirta, CMO
Tel +358 10 271 3902
miko.linnavirta@totalsec.fi

Kuluttajamyynti

”Kun suunnittelemme tuotevalikoimaamme niin pyrimme siihen että asiakas löytää meiltä tarvitsemansa laadukkaat tuotteet. Jos asiakkaiden toivomia tuotteita ei ole saatavilla niin pyrimme kehittämään sellaisen. Kuluttajakaupassa myös saamme arvokasta palautetta loppukäyttäjiltä. Tämän palautteen välitämme tuotekehitykseen ja maahantuontiin. Tutustu verkkokauppoihimme totalshop.fi, authoritiesgear.com, twinsfinland.com ja twinsfightstore.com tai tule käymään kivijalkamyymälässämme Lahdessa."

Vuoden yrittäjä 2018

Viranomaisten hyväksymä varustetoimittaja

Nato
NAT.ID: FI09714528

Nato
UNGM Code: 457196

Nato
NCAGE Code: A796G

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy toteutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Kauppalehti Menestyjät 2020 Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo