Total Sec Tuotemyynti

”Henkilökohtaista palvelua yritys- ja viranomaisasiakkaille. Me kuuntelemme tarpeitanne tarkalla korvalla, ja etsimme juuri teille oikeat tuotteet. Edustamme tunnettuja valmistajia ja kansainvälisiä brändejä. Oman tuotantovalmiutemme ansiosta myös kustomointi on mahdollista. Jos oikeaa tuotetta ei löydy maailmasta niin me teemme sellaisen.

Ota yhteyttä niin kartoitetaan teidän varustetarpeenne!”

Henri Sievänen, Myyntipäällikkö
Tel +358 10 271 3905
Yritysasiakkaat: yritysmyynti@totalsec.fi Viranomaisasiakkaat: viranomaiskauppa@totalsec.fi

Tuotekehitys

" "Total Turvallisuuspalveluiden kotimainen tuotemyynti ja maahantuonti toimii Total Shop aputoiminimen alla. Yksitysasiakkaita palvelee täyden palvelun verkkokauppamme ja myymälämme Lahdessa. Olemme kasvaneet Suomessa merkittäväksi tavarantoimittajaksi viranomais- ja yritysasiakkaille. Laajenevan, vaativan asiakaskunnan tarpeet velvoittivat meidät laajentamaan toimintaa tuotekehitykseen ja -valmistukseen. Näin syntyi oma Authorities Gear brandimme, joka on täysin omaa Lahdessa toteuttamaamme tuotekehitystä. Pystymme suunnittelemaan ja valmistamaan uusia innovatiivisia tuotteita tai kustomoituja varusteita myös pienerissä. Tuotteemme valmistetaan Puolassa. Hyvät kokemukset tuotteistamme kotimaassa ovat rohkaisseet meitä käynnistämään kansainvälistymishankkeen, johon saamme vipurahaa EU:lta.""

  

Miko Linnavirta, CMO, Total Shop-Myyntijohtaja
Tel +358 10 271 3902
miko.linnavirta@totalsec.fi

Vuoden yrittäjä 2018

Viranomaisten hyväksymä varustetoimittaja

Nato
NAT.ID: FI09714528

Nato
UNGM Code: 457196

Nato
NCAGE Code: A796G

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy toteutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo Menestyjä-Merkki
Positive SSL