Total Sec Järjestyksenvalvonta

Hannu

” Total Secin järjestyksenvalvontapalveluiden asiakkaat ovat tyytyväisiä. Yli 90% Ensimmäisenä toimintavuonna solmituista asiakassuhteistamme jatkuvat edelleen. Meiltä järjestyksenvalvontaa tilaavista yrityksistä suuri osa on ollut asiakkaitamme yli kymmenen vuoden ajan! Meillä ei ole juuri vaihtuvuutta asiakassuhteissa. Jos tulee meidän asiakkaaksi niin yleensä myös jää meidän asiakkaaksi.

Ota yhteyttä ja kerron miksi!

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon!”

Hannu Vappula
Toimitusjohtaja,
Senior partner
Tel +358 10 271 3901
hannu.vappula@totalsec.fi
Lue lisää järjestyksenvalvonnasta

Total Turvallisuuspalvelut toimittaa ammattitaitoisia ja asiallisia järjestyksenvalvojia sinne missä heitä tarvitaan! Järjestyksenvalvojamme vastaavat turvallisuudesta Lahdesta Leville kuumimmissa yökerhoissa, perinteisimmissä pubeissa, suosituimmissa hotelleissa ja vilkkaimmissa yökahviloissa.
Total Turvallisuuspalvelut toteuttaa asiakaslähtöistä järjestyksenvalvontapalvelua. Me kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja parannusehdotuksia herkällä korvalla. Toimintamallimme kivijalka on tavata asiakkaamme säännöllisesti ja kerätä heiltä sekä palaute että kehitysehdotukset henkilökohtaisesti.  Asiakkaiden kanssa yhteistyössä ja Total Koulutuspalvelun resurssein on yrityksemme toimintamalleja kehitetty ja operatiivista henkilöstöä säännöllisesti koulutettu. Järjestyksenvalvontapalveluissamme koostuu kokonaisturvallisuusajattelu. Me neuvomme, toimimme, raportoimme ja selvitämme; mutta ennen kaikkea kuuntelemme asiakasta.

Järjestyksenvalvontaa suorittavat ammattitaitoiset työntekijämme ovat ylpeytemme ja tärkein voimavaramme. Koulutamme heitä säännöllisesti ja olemme yrityksenä sitoutuneet siihen, että työntekijöillä on mahdollisuudet ylläpitää ja kehittää ammattitaitoansa. Järjestyksenvalvonta on vaativaa työtä: Se vaatii oikeaa asennetta ja edellyttää kykyä itsenäisiin päätöksiin, meidän työntekijämme ovat luottamuksen arvoisia.

Majoitus- ja ravitsemisliikkeiden lisäksi Total Turvallisuupalvelut tuottaa järjestyksenvalvonta- ja turvallisuuspalvelua messuille, urheilutapahtumiin, yksityistilaisuuksiin, konsertteihin ja suurimmille festivaaleille.  Olemme yksi Suomen kokeneimmista tapahtumaturvapalveluiden tuottajista ja yksi harvoista turvallisuuspalveluista joilla on kyvyt toteuttaa kokonaisturvallisuusratkaisu kaikkiin yleisötapahtumiin niiden koosta ja sijainnista riippumatta. Lue lisää Total Turvallisuuspalveluiden tapahtumaturvasta.

Järjestyksenvalvojan tehtävät (Lähde: Järjestyksenvalvojan koulutusmateriaali)
Järjestyksenvalvojan keskeisenä tehtävänä on huolehtia toimialueellaan olevien henkilöiden turvallisuudesta. Järjestyksenvalvoja toimii palvelutehtävässä estäen ennakolta muun muassa rikoksia ja onnettomuuksia. Järjestyksenvalvojan tulee puuttua järjestyshäiriöihin ja muihin tapahtumiin, jotka saattavat vaarantaa tilaisuudessa olevien henkilöiden turvallisuutta. Puuttuminen järjestyshäiriöihin tulee tehdä ensisijaisesti ohjein, neuvoin ja kehotuksin. Käytännössä tämä edellyttää järjestyksenvalvojalta muun muassa rohkeutta puuttua tehtävissä kohtaamiinsa hyvinkin erilaisiin tilanteisiin. Järjestyksenvalvojan tehtäviin kuuluu estää myös erilaiset väkivaltatilanteet tai niihin todennäköisesti johtavat uhkat tai häiritsevä käyttäytyminen.
Järjestyksenvalvojan tehtävissä onnistumista edesauttaa riskien ja uhkien ennakoiminen, tapauskohtainen turvallisuussuunnittelu ja järjestyksenvalvojille annettava tapauskohtainen ohjaus.

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Burger King -logo CMB-logo Hulluporo-logo Lahden Messut -logo Pelicans-logo Restel-logo rmj-logo s-ryhma-logo sibeliustalo-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Weekend-logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy toteutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Kauppalehti Menestyjät 2020 Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo
Positive SSL