Total Turvapuhdistus

”Total Turvapuhdistus on dekontaminointi palvelu, joka toteutetaan maailman tehokkaimmalla tavalla ja Suomessa kehitetyllä teknologialla. Total Turvapuhdistus on HPV-menetelmää (hydrogen peroxide vapor) käyttävä palvelu, jolla voidaan tuhota kaikki taudinaiheuttajat kuten esimerkiksi  koronavirukset hoitotiloista, yhteisistä tiloista kuten kokoushuoneista sekä lisäksi ajoneuvoista, varusteista, laitteista ja huonekaluista. Käsittelyllä voidaan puhdistaa myös esimerkiksi hengityssuojaimia uudelleen käytettäväksi. Ota yhteyttä ja varaa turvapuhdistus, myös säännölliset turvapuhdistukset sovittavissa!”

Santeri Pohjola
Partner
santeri.pohjola@totalsec.fi
Tel +358 10 271 3903

Kun haluat tarjouksen Total Turvapuhdistuspalvelusta niin liitä tarjouspyyntöön mahdollisimman paljon tietoa esim:

 • Tilojen sijainti (osoite, kerros)
 • Tilojen koko (esim huoneesta tilan pituus x leveys x korkeus)
 • Tilojen käyttötarkoitus
 • Jos kohteessa on useita tiloja niin tilojen lukumäärä.

Palvelutilaukset ja tiedustelut: yritysmyynti@totalsec.fi

Total Turvapuhdistus on ammattimaista dekontaminointia

Dekontaminointi on haitallisten aineiden tai eliöiden poistamista. Total Turvapuhdistuspalvelu hyödyntää uusinta suomalaista Cleamix huipputeknologiaa. Käyttämämme teknologia mahdollistaa tilojen, ajoneuvojen ja varusteiden myrkyttömän, nopean ja tehokkaan puhdistamisen kaikista viruksista, bakteereista ja itiöistä 99,9999% varmuudella. Teknologia perustuu vetyproksidikaasun (H2O2) vaikutukseen. Vetyperoksidikaasun bakteereita, viruksia ja homeita tuohoava vaikutus on kiistaton ja siitä on käyttökokemuksia jo kymmenien vuosien ajalta. Käyttämämme uusimman teknologian ansiosta puhdistus voidaan suorittaa nyt tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti asiakkaan tiloissa. Kaasun perusteellinen teho tuhoaa kaikki taudinaiheuttajat (esim. Covid-19, sairaalabakteerit, norovirukset) ilmasta sekä kaikilta käsiteltävässä tilassa olevilta pinnoilta, jotka ovat kosketuksissa kaasun kanssa. Myös tilassa olevat tavarat ja kalusteet luonnollisesti puhdistuvat samalla! Menetelmä ei vahingoita elektroniikkaa eikä pintamateriaaleja eikä siitä jää mitään myrkyllisiä jäämiä.

Esimerkkejä käyttökohteista:

 • Potilashuoneet
 • Hoitohuoneet
 • Asukashuoneet
 • Hotellihuoneet
 • Hytit
 • Taukohuoneet
 • Neuvotteluhuoneet
 • Työhuoneet
 • Ambulanssit
 • Junavaunut
 • Linja-autot
 • Varustehuoneet

Käsittelyaika Normaalien huonetilojen ja ajoneuvojen käsittelyaika on 1-5 h riippuen tilan koosta (tilavuus). Tilan koon lisäksi tilan tiiveys, ilmanvaihto ja materiaalit vaikuttavat käsittelyaikaan. Tiloissa ei voi oleskella dekontaminaation aikana joten palvelua tarjotaan myös virka-aikojen ulkopuolella.

Hengityssuojaimen ja muiden suojavarusteiden tehokkainta puhdistusta

Käsiteltävä tila voidaan myös tarvittaessa muuntaa työvarusteiden ja suojaimien dekontaminointitilaksi. Esimerkiksi hengityssuojaimet ja, visiirit ja kertakäyttöhaalarit voidaan todistettavasti puhdistaa kaikista taudinaiheuttajista uudelleen käytettäväksi! Kun esimerkiksi sairaalassa olevaan tilaan on valmisteltu ripustuspaikat ja hengityssuojaimille ja muille suojavarusteille, voidaan tila ja kaikki sisällä olevat varusteet dekontaminoida säännöllisesti ja palauttaa kiertoon! Avustamme tarvittaessa tilan valinnassa ja sen valmistelussa.

Joustavaa ja luotettavaa puhdistuspalvelua korona- epidemian aikana!

Toteutamme Total Puhdistuspalvelua tarvittaessa 24/7. Tiloja voidaan siis puhdistaa myös yöaikaan, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Älä ota riskejä vaan varmista että tilanne ovat puhtaita viruksista, bakteereista ja haitalisista itiöistä.
Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Burger King -logo CMB-logo Hulluporo-logo Lahden Messut -logo Pelicans-logo Restel-logo rmj-logo s-ryhma-logo sibeliustalo-logo Teerenpeli-logo Vierumaki-logo Weekend-logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy toteutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Suomen Vahvimmat Platina aaa-logo Luotettava Kumppani Riskiluokituslogo Menestyjä-Merkki
Positive SSL