Total TSCM

”Tieto on valtaa ja usein myös rahanarvoista. Teollisuusvakoilu ja luottamuksellisten tietojen elektroninen urkinta yleistyy. Keskittyminen cyberturvallisuuteen ja sen uhkiin on jättänyt ison aukon tietoturvallisuuteen ihmisten välisessä tietojen vaihdossa.  Etäpalaveri maailman suojatuimman yhteyden kautta on sama kun torilla huutaisi mikäli osallistujat ovat tarkastamattomissa tiloissa. Me varmistamme että tiloissanne ei ole salakuuntelu- tai salakatselulaitteita. Palvelu on saatavana ainoastaan yrityksille, yhteisöille ja organisaatioille.”

Kysy lisää:

Miko Linnavirta
miko.linnavirta@totalsec.fi

Total TSCM-palvelu liikesalaisuuksien, luottamuksellisen tiedon ja yksityisyyden suojaksi

Total TSCM-palvelu varmistaa että tiloissa tai ajoneuvoissa ei ole salakuuntelu- tai salakatseluteknologiaa. Nykypäivänä teknologia on kehittynyttä ja salakuunteluun sekä katseluun tarkoitetut laitteet ovat halpoja ja helposti hankittavissa. Laitteita käytetään paitsi teollisuusvakoiluun niin myös apuna erilaisen arkaluontoisen tiedon hankkimiseksi organisaatioista, yrityksistä tai julkisuuden henkilöistä. Näitä hankittuja tietoja voidaan käyttää esimerkiksi kiristysrikoksissa tai niistä voidaan yrittää hyötyä muuten taloudellisesti (sisäpiiritieto).

Total TSCM palvelussa käytämme huippuluokan toimivaksi todistettua viranomaistason välineistöä, jotka on suunniteltu löytämään salakuuntelu- ja katselulaitteet riippumatta siitä ovatko ne minkä kokoisia tai aktiivisia/passiivisia.

TSCM-konsultointi ja salakuuntelun ja -katselun ehkäiseminen

Avustamme halutessanne myös tilojen suojaamisessa tekniseltä tiedustelulta. Tiloja voidaan suojata rakenteellisin ratkaisuin ja vastateknologian avulla. Oikeiden käytäntöjen avulla voidaan vaikeuttaa ja jopa tehdä käytännössä mahdottomaksi salakuuntelu tai salakatselu määritellyissä tiloissa.

Vuoden yrittäjä 2018

Asiakkaitamme

Burger King -logoCMB-logoHulluporo-logoLahden Messut -logoPelicans-logoRestel-logormj-logosibeliustalo-logoTeerenpeli-logoVierumaki-logoWeekend-logo

Kokemuksen tuoma varmuus näkyy toteutuksessa


Total Sec Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden YrityshakuKauppalehti Menestyjät 2020Asiakastieto 2023AAA-logoLuotettava KumppaniRiskiluokituslogo